Inspecteurs Ramkhelawan en Naarden blij met bevordering
28 Dec 2013, 19:00
foto
Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie bezig met bevestigen van de nieuwe rang van politie-inspecteur Humphrey Naarden. (Foto: Raoul Lith)


De politieambtenaren Humphrey Naarden en Drohpatie Ramkhelawan zijn samen met 62 anderen vrijdag bevorderd tot inspecteur tweede klasse. Zij hebben nu een ster erbij en krijgen ook extra verantwoordelijkheden. Beide politieofficieren, belast met de voorlichting, zijn 33 jaar in dienst van het Korps Politie Suriname.

Naarden en Ramkhelawan zeggen beiden dat zij het naar hun zin hebben bij de publiciteitsdienst van de politie. Zij zijn blij met de bevordering. "Wij hebben uitgekeken naar dit moment. Het is een geweldig gevoel", zeggen de politievoorlichters. Zij hebben op verschillende afdelingen gewerkt, waardoor ze de organisatie goed kennen.

Naarden zegt dat hij zich verder wil inzetten om de communicatie naar de samenleving nog beter te maken. "Wij gaan veel meer contact onderhouden met de media, zodat we samen kunnen werken aan het vergroten van het veiligheidsgevoel van de samenleving", is het voornemen van Ramkhelawan. "We werken hard en dit is beloond geworden", zegt Naarden. De politieambtenaren gaan vol goede moed het jaar 2014 tegemoet.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May