Firm financiert studie van Shivanghni Ramgoelam
28 Dec 2013, 04:00
foto
Shivanghni Ramgoelam


Shivanghni Ramgoelam heeft de Firm Performance Scholarship gewonnen. Haar studie 'Infrastructuur' zal tot aan het behalen van haar bul gefinancierd worden door dit bedrijf.
Het ingenieursbureau Firm Engineering heeft in samenwerking met de Anton de Kom Universiteit in 2012 een programma opgezet om studenten te stimuleren om topprestaties te leveren. Studenten aan de Technologische Faculteit kunnen in aanmerking komen voor een studiebeurs. Tijdens de 'Owru Yari Konmakandra' van het bedrijf wordt uit een aantal kandidaten beslist naar wie de beurs gaat. Dit jaar waren er zeven studenten die 'firm performances' hebben geleverd. Staatsoliedirecteur Marc Waaldijk, besliste met het trekken van een lot, dat Shivanghni Ramgoelam mag rekenen op de steun van het ingenieursbureau.

Het gecertificeerde bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt in zijn zesjarig bestaan. Firm verleent diensten in de bouwsector, mijnbouw, petrochemische en energiesector. "Het is tijd om wat terug te doen", deelde Guido Koorndijk, directeur van Firm Engineering mee. "We weten hoe belangrijk het is om goed opgeleide mensen te hebben. Het komt niet alleen het bedrijf ten goede, maar de hele samenleving om goede ingenieurs en technici in huis te hebben."

"Voorwaarde voor de studiebeurs is dat de student blijft performen en minimaal 70 procent van de te halen studiepunten haalt. Anders vervalt het contract" voegde Koorndijk toe. Alle kandidaten zijn in de bloemen gezet en hebben 'gadgets' ontvangen. Shivanghni heeft naast de studiebeurs ook een laptop en een award meegekregen.

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May