Wit Santie verwent kinderen en ouderen
27 Dec 2013, 04:00
foto
Minister Steven Relyveld bedankt Sheniva Jubithana voor het behalen van een bronzen medaille in Brazilië.


Minister Steven Relyveld (Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer) heeft tijdens zijn bezoek aan Wit Santie Sheniva Jubithana gehuldigd. Zij heeft onlangs in Brazilië met judo een bronzen medaille behaald. De bewindsman was in het Inheemse dorp om kerstpakketten, beschikbaar gesteld door het kabinet van de president, uit te reiken aan seniorenburgers.

Sheniva is gehuldigd op initiatief van stichting Wit Santie Educatief centrum. Voorzitter Bryan Swedo zegt aan Starnieuws dat Sheniva in de bloemetjes is gezet om haar te waarderen voor de geleverde prestatie. "Wij zijn trots op haar, omdat ze Suriname en in het bijzonder Wit Santie groot heeft gemaakt", merkt Swedo op.

De stichting heeft ook kerstpakketten verstrekt aan de kinderen van het dorp die op huiswerkbegeleiding zitten. Ook kinderen van Tjin Poika werden gelukkig gemaakt met een kerstgeschenk. De stichting heeft de seniorenclub, Teijochino Wepotopo, (club voor ouderen) helpen oprichten. Nu hebben de ouderen hun eigen club en kunnen gericht meedoen met activiteiten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May