JCI Syma vraagt donatie voor slachtoffers Filipijnen
25 Dec 2013, 08:00
foto


JCI SYMA (Skillfull Young Managers) is een donatiecampagne begonnen voor mensen in Filipijnen die getroffen zijn door tyfoon Haiyan. Duizenden mensen hebben hierbij het leven gelaten, terwijl honderdduizenden zijn ontheemd. Nog steeds worden er doden onder het puin gevonden.

Op 8 november werd het land getroffen door een van de krachtigste orkanen in zijn geschiedenis. De JCI heeft een foundation 'Operation Hope' in het leven geroepen die slachtoffers uit verschillende landen helpt het leed te verzachten. Wereldwijd worden er donaties ontvangen die geïnvesteerd worden in projecten die helpen aan de opbouw van het land.

JCI Syma, een afdeling van JCI Suriname, doet een beroep op alle Surinamers om een financiële bijdrage te leveren voor de getroffenen die hoe dan ook geen fijne Kerstdagen en jaarwisseling tegemoet gaan. Het weer opbouwen van het land neemt jaren in beslag. De organisatie hoopt dat Surinamers juist in deze periode denken aan hun medemensen die het bijzonder moeilijk hebben.

U kunt uw bijdrage leveren via de Landbouwbank 521.587.7 (SRD), Hakrinbank 206.676.995 (SRD) en Godobank 208.060.916 (USD).
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May