Tweede lustrum volkskerstzang Nickerie daverend succes
23 Dec 2013, 03:00
foto
De grote opkomst bij volkskerstzang in Nickerie.


Nickerie heeft voor de tiende keer kunnen genieten van de volkskerstzang. Diverse presentaties van zang, dans, lezing en gebed kwamen aan de orde. Het geheel werd op professionele wijze luister bijgezet door de Militaire Kapel die speciaal voor deze gelegenheid naar Nickerie was afgereisd, zaterdag.

De commissie volkskerstzang Nickerie, onder leiding van Astrid Moor, heeft baanbrekend werk verricht. Zij gaf aan dat de commissie al bezig is om voor volgend jaar de organisatie door een stichting te laten uitvoeren. Moor is ingenomen met de participatie van de gemeenschap. De grote opkomst en sfeer geven de waardering aan voor dit speciale evenement. Zij bedankte eenieder, maar vooral het bedrijfsleven, voor de gulle bijdrage elk jaar opnieuw.

De organisatie is er trots op dat zij samen met de gemeenschap in én buiten Nickerie, dit gebeuren voor de tiende maal mocht organiseren. Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh riep de aanwezigen op om samen te werken aan een vredig district wat in het bijzonder geldt voor het gezin. Er waren diverse optredens, ook de artiest Merryl Malone leverde een mooie bijdrage. Diverse solo-artiesten konden samen met de Militaire Kapel hun lied ten gehore brengen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May