Somohardjo gaat voor twee zetels in Nickerie
22 Dec 2013, 14:00
foto
Paul Somohardjo, voorzitter Pertjajah Luhur


Pertjajah Luhur heeft zaterdagavond in Nickerie het jaar afgesloten. Partijvoorzitter Paul Somohardjo zegt aan Starnieuws dat hij gaat voor de tweede zetel in Nickerie. Volgens hem is de zetel die de partij in het westelijke district heeft al verzekerd. "Als ik een tweede zetel kan veroveren in Nickerie zal er ook een Nickeriaan minister worden", deelt de politicus mee.

Somohardjo zegt dat prominenten uit verschillende partijen zich hebben aangemeld bij hem voor samenwerking. "Ik heb beloofd de namen nu niet prijs te geven. Wij zijn verliefd op elkaar maar de huwelijksdatum moet nog worden vastgesteld. We zijn nu in de verlovingsfase", vertelt de partijvoorzitter die duidelijk in zijn sas is.

"De situatie in Coronie en Nickerie ziet er goed uit. In Coronie kunnen we zeker een zetel veroveren. We hebben veel activiteiten in dat district en mensen hebben ons de steun toegezegd", legt Somoharjdo uit. Hij merkt op dat in beide districten de groei van de partij te zien is. In Nickerie heeft Volks Alliantie/Pertjajah Luhur 2800 stemmen behaald, goed voor een zetel. Somohardjo denkt uit te kunnen groeien naar 4000 stemmen. Met de mensen die zich willen aansluiten, moet het volgens hem mogelijk zijn. "De huwelijksdatum met mensen die zich willen aansluiten, wordt binnenkort bekendgemaakt", lacht de politicus.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May