NPS-voorzitter Rusland legt nadruk op 'rust en vrede'
21 Dec 2013, 15:30
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland overhandigt een kerstpakket aan een seniorenburger.


Voorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname (NPS) heeft bij de kerstviering van de partij in Grun Dyari de nadruk gelegd op "de zo noodzakelijke vrede en rust die er zal moeten zijn binnen de partij en in ons land". Rusland begrijpt dat velen het bijzonder moeilijk hebben gehad in het het afgelopen jaar. Hij vraagt de mensen om zich deze dagen te bezinnen en zo kracht te putten om 2014 met frisse moed tegemoet te gaan. "Op deze manier kunnen we de vele uitdagingen op ons pad aan", meent de politicus.

Het wordt een moeilijk jaar waarbij verwacht wordt dat de regering alles in het werk zal stellen om in de gunst van de kiezers te komen, stelt Rusland. Daarbij zal volgens hem veel geld van de samenleving besteed worden aan populistische handelingen.

"We maken ons zorgen als we zien dat vanaf januari 2013 onze deviezenreserve is gedaald van meer dan 1000 miljoen naar richting 700 miljoen in december 2013. We moeten voorkomen dat de volgende regering het weer zonder deviezenreserve zal moeten doen", merkt Rusland op. De partijvoorzitter wenst namens het hoofdbestuur en de structuren van de NPS de samenleving fijne feestdagen toe, en ondanks de zorgen heel veel geluk in 2014.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May