Extra wegafsluitingen en alertheid politie
19 Dec 2013, 16:45
foto


De komende periode zal het publiek te maken krijgen met wegafsluitingen. Er zijn diverse activiteiten gepland rond kerst en de jaarwisseling. "Wij vragen de samenleving hier rekening mee te houden. Vandaag wordt de weg rond het Onafhankelijkheidsplein afgesloten voor de jaarlijkse Volkskerstzang. De politie zal bij diverse activiteiten ook preventief optreden door onder andere blaastesten", deelt politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan Starnieuws mee.

Van 24 december tot en met 1 januari zal elke avond de Kleine Waterstraat van 20.00 tot 3 uur in de nacht zijn afgesloten", deelt politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan aan Starnieuws mee. Vanavond zal van 18.00 tot 22.00 de Henck Arronstraat, de Grote Combéweg, de Lim A Postraat en de Waterkant worden afgesloten voor alle verkeer.

De politie is intussen extra actief. Dit heeft volgens Ramkhelawan te maken met de vele activiteiten die in deze periode gehouden worden. De politiewoordvoerder doet een extra beroep op weggebruikers om meer verkeersfatsoen toe te passen. "Automobilisten moeten niet doorrijden als ze weten dat ze de kruisingen zullen blokkeren. Hierdoor wordt het verkeer nog meer opgehouden", benadrukt Ramkhelawan. Zij hoopt dat mensen meer rekening met elkaar zullen houden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May