Rosebel gedenkt senioren burgers bij kerst
13 Dec 2013, 22:00
foto
Sharmila Jadnanansing, Manager Legal & Corporate Affairs van Rosebel heeft aan First Lady, Ingrid Bouterse-Waldring de cheque overhandigd. (Foto: Rosebel)


Het Bureau van de First Lady heeft vandaag van IAMGOLD/Rosebel Gold Mines N.V. (Rosebel) een symbolische cheque van SRD 70.000 ontvangen. De cheque is namens de maatschappij door Sharmila Jadnanansing, Manager Legal & Corporate Affairs, aan First Lady Ingrid Bouterse-Waldring overhandigd.

Het geld zal gebruikt worden voor de kerstviering voor senioren burgers die het Bureau van de First Lady jaarlijks organiseert. Ouderen die wonen in verschillende tehuizen, krijgen ter gelegenheid van kerst een gezellige dag aangeboden.

“Het past in de traditie van Rosebel om met kerst iets te doen voor speciale groepen. Wij zijn blij dat we op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan de kerstviering voor de senioren burgers”, zei Jadnanansing bij de overhandiging. Met de kerst gedenkt Rosebel elk jaar één of meerdere groepen of instellingen. Voor dit jaar is er een leuke kerstviering gepland met schoolkinderen, meldt de voorlichting van Rosebel
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May