Amar Durga leidt JCI Nilom-bestuur 2014
09 Dec 2013, 12:00
foto
Amar Durga


Amar Durga is bij acclamatie gekozen tot de nieuwe voorzitter van de JCI Nilom. Met zijn bestuur zal hij de organisatie gedurende 2014 leiden. Durga neemt over van Shannon Liong A San.

JCI Nilom is onderdeel van JCI Suriname die onderdeel is van JCI International. Het is een organisatie van jonge leiders tussen 18 en 40 jaar die samen kansen creëren voor andere jonge actieve burgers om door inzet van hun capaciteiten te werken aan verbetering van zichzelf, de organisatie en de samenleving.

Tijdens de bestuursverkiezing kregen de kandidaten drie minuten de tijd om hun speech te houden. De presidentskandidaat mocht vijf minuten praten. In de speeches is het beleid voor 2014 uit de doeken gedaan.

In het bestuur 2014 zitten behalve Durga, Alven Roosveld (secretary), Jurgen Liefden (treasurer), Chivaro Gajadien (executive vice president), Chrispul Stella (vice president external affairs) en Ramesh Kaliar (vice president internal affairs). JCI Nilom is bekend om haar projecten waaronder VOS-speech contest en JCI pre stage voor Imeao.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May