Excelsior gaat drie punten halen in Moengo
07 Dec 2013, 08:00
foto


Landskampioen Inter Moengotapoe neemt het vanmiddag op tegen koploper Excelsior in de SVB/Digicel hoofdklasse competitie. "Het is moeilijk voetballen in Moengo, maar wij hebben ons goed voorbereid en gaan voor de drie punten", zegt trainer Arnold Burleson van Excelsior aan Starnieuws. De coach vindt dat de overwinning er wel inzit, ook al is Inter Moengotapoe een goede ploeg en ze een thuiswedstrijd speelt.


Excelsior rekent op een sportieve wedstrijd in Moengo, want de ploeg is vast van plan om met de overwinning terug te keren naar Paramaribo. Inter Moengotapoe staat op twee voor laatste plaats met 5 punten uit 5 wedstrijden. Geen goede start dus voor de huidige landskampioen en winnaar van de presidentscup. Het afgelopen seizoen stak Inter Moengotapoe met kop en schouders boven de andere ploegen uit.

Het afgelopen weekend verloor de kampioen vrij verrassend met 4-2 van Transvaal. De fouten zijn besproken en de motivatie zit er weer dik in. "Wij gaan Excelsior de eerste nederlaag toebrengen", zijn geluiden uit het kamp van de Moengonezen.
Inter Moengotapoe verloor eerder in eigen huis van SV Notch. De club zegt zich geen tweede nederlaag te kunnen veroorloven.
De wedstrijd begint om half vijf in het Ronnie Brunswijkstadion. Er is veel belangstelling voor het duel.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May