Politie zoekt hulp bij identificatie lijken
05 Dec 2013, 10:00
foto


Twee mannen die van het leven zijn beroofd, zijn nog niet geïdentificeerd. Op 9 november werd een ontzield lichaam van een man ontdekt onder de brug van de Saramaccadoorsteek. Op 15 november werd een lijk van een man in verre staat van ontbinding aangetroffen in de Spoorsloot aan de Indira Ghandiweg. Sectie heeft uitgewezen dat het om een misdrijf gaat in beide gevallen.

De politie heeft gedetailleerde informatie verschaft over het lijk dat ontdekt werd onder de brug. Er is weinig respons gekomen vanuit de samenleving. Dat lijk is nog niet geïdentificeerd.

De man die in de Spoorsloot werd aangetroffen, is van Aziatische afkomst. Zijn lengte is ongeveer 1.75 meter. Het hoofdhaar is sluik en is plat geknipt. De man had een ringbaard. Hij had twee sportbroeken (korte broeken) aan. De paarse sportbroek heeft aan de voor onderzijde van de linker broekspijp de letter W met daaronder het opschrift WARRIOR. Aan de voor onderzijde van de rechter broekspijp is er een tekening van een draak. De tweede sportbroek is blauw met aan de voor onderzijde van de linker broekspijp het opschrift ADIDAS en aan de voor onderzijde van de rechter broekspijp het logo van de voetbalclub Chelsea. Voorts had de man ook een zogenaamde boxershort aan van het merk Clavin Klein.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May