Auto kabinet president met vervalste sleutel meegenomen
03 Dec 2013, 06:00
foto


De medewerker R.O. van het Bestuurs- en Administratief Kabinet van de President heeft met een vervalste en gekopieerde sleutel een dubbelcabine pick-up, zonder toestemming uit de garage meegenomen. R.O. is per onmiddellijke ingang buitenfunctie gesteld door directeur Eugene van der San.


De pick-up van het merk Wingle, voorzien van het kentekennummer 48-52 GV, werd in het weekend van vrijdag 22 tot en met maandag 25 november onrechtmatig meegenomen door R.O. Van der San wijst in een schrijven van 26 november de medewerker er op dat 'dit onacceptabel gedrag' voor hem aanleiding is om de samenwerking met onmiddellijke ingang stop te zetten 'wegens onvoldoende waarborgen voor betrouwbaarheid', overeenkomstig artikel 69 lid 2c van de Personeelswet.

"Aangezien recentelijk nog op het Bestuurs- en Administratief Kabinet van de President van de Republiek Suriname, alwaar u werkzaam bent, er sprake is van een soortgelijk geval, waarbij ook met een vervalste en gekopieerde sleutel waar u over beschikte, diverse kartonnen dozen inhoudende sterke drank zijn ontvreemd, is hierdoor mijn verontwaardiging over uw recente handeling des te groter", schrijft de directeur. Uit het schrijven blijkt niet of er ook een politiezaak hiervan is gemaakt.

ASP
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May