Santokhi intensiveert huis-aan-huis bezoekjes
30 Nov 2013, 05:00
foto
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi legt uit waar de partij voor staat. (Foto: Mediacommissie VHP)


VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft de 'meet the people campagne' opgevoerd. Hij is haast elke middag in het veld en legt huisbezoekjes af.
De VHP-leider wordt bijgestaan door leden van het districts- en ressortcoördinatie team, de plaatselijke kernen en buurtbewoners. Doel van deze actie is om de VHP visie en doelen persoonlijk te propageren.

Santokhi zegt dat de opmars van de VHP niet te stuiten is. De partij is volgens hem nog steeds bezig te hervormen en is vooruitstrevend. "We passen ons aan en geven invulling aan de wenselijkheden, door zelf naar de mensen toe te gaan en uit te leggen waar de VHP voor staat en wat wij willen bereiken door gezamenlijk op te trekken richting mei 2015", zegt de voorman van de VHP.

Na Lelydorp, zijn intussen Tout Lui Faut, Welgedacht A, Koewarasan Centrum en Domburg aangedaan. In de komende dagen worden ook de buurten Hanna's Lust en Kwatta aangedaan, terwijl Coronie zich tegen medio december ready maakt om ook daar tezamen met de VHP-voorzitter het veld in te gaan, meldt de mediacommissie van de partij.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May