Nieuw hoofdkantoor RGD december in gebruik
30 Nov 2013, 07:00
foto


Het nieuwe hoofdkantoor van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) wordt eind december in gebruik genomen. Dat deelt algemeen directeur Maalti Sardjoe mee. Ze zegt dat de laatste hand wordt gelegd aan de inventaris. Het gebouw waarin de RGD momenteel is gehuisvest, behoort toe aan het Bureau voor Openbaar Gezondheidszorg. De RGD heeft ruim vier jaren gebruik gemaakt van dit gebouw.

Het oude gebouw van het hoofdkantoor voldeed niet meer en moest worden vervangen. ''Het is ons streven om eind dit jaar in het nieuwe gebouw te zijn'', zegt Sardjoe. Ze wijst erop dat de RGD constant werkt aan de verbetering van de dienstverlening. Vooral de fysieke omstandigheden van de RGD worden verbeterd. ''Patiënten moeten ook altijd voorzien worden van topkwaliteit medicamenten''. De RGD directeur zegt verder dat het laboratorium dat op de poli in Lelydorp is ondergebracht, thans wordt gestructureerd. ''Het lab draaide op een laag pitje, maar hier zal zeker verandering in komen''.

Om zoveel mogelijk patiënten te bereiken heeft de RGD de 'eenmaal 24 uur poli regeling' getroffen. Vanaf het begin van dit jaar is de dienstverlening van de poli te Geyersvlijt aangepast aan de behoeften van het publiek. Patiënten kunnen nu van zeven uur in de ochtend tot elf uur in de avond naar de dokter. Dit geldt ook voor het weekend. Na Geyersvlijt is het de beurt aan de poli te Lelydorp om de diensten te verruimen. Hierna volgt Kwatta, vertelt Sardjoe.

ASP
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May