Themen teleurgesteld in selectieve uitbetaling
28 Nov 2013, 14:25
foto
Kenneth Themen, voorzitter OBS.


Kenneth Themen, voorzitter van de Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname (OBS), is teleurgesteld over de wijze waarop zijn leden zijn uitbetaald. Slechts een klein deel heeft de vergoeding van oktober ontvangen en ook niet alle trajecten. Themen vraagt zich af of er hier sprake is van sabotage.

Themen deelt Starnieuws mee dat niet eens de helft van de boot- en buseigenaren is betaald. Hierdoor is het onderwijs toch nog ontregeld. De mensen hebben geen geld om brandstof te betalen. Ook het uitbetalen van chauffeurs is een probleem.

"Is dit het beleid van het ministerie van Financiën, of wordt er gesaboteerd vanuit de Centrale Betaaldienst", vraagt Themen zich af. Hij merkt op dat een deel van de aannemers is uitbetaald en een klein deel van de OBS-leden. Themen vindt dit ongebruikelijk. "Is het geld van de OBS-leden uitbetaald aan de aannemers?", vraagt Themen zich af. Hij wil weten waarom niet alle bus- en booteigenaren zijn uitbetaald. Hij probeert ook duidelijkheid te krijgen. Het gevolg van dit beleid is dat het vervoer van schoolkinderen nog steeds ontregeld is.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May