Adhin ingenomen met herziene versie boek Maikoe
24 Nov 2013, 03:00
foto
Minister Adhin neemt een exemplaar van de herziene versie van 'Wegwijs in het economisch leven' in ontvangst van auteur Dewandra Maikoe. (Foto: Minov)


Minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling en directeur Kenneth Biervliet hebben hun waardering uitgesproken over de gewijzigde versie van het boek 'Wegwijs in het economisch leven' van Dewandra Maikoe. De bewindsman ontving een exemplaar van het herziene boek.

Bij deze versie van het boek is alle commentaar op de eerdere publicatie meegenomen. De bedoeling is dat deze na screening door de afdeling Inspectie in het onderwijs wordt gebruikt. Maikoe is vrij lang bezig met het pennen van studieboeken en richt zich voornamelijk op het vak Economie. De auteur wees op het belang van boeken die op grond van Surinaamse standaarden zijn geschreven. Volgens de inmiddels gepensioneerde docent bestaat er een enorme behoefte aan boeken die gefocust zijn op de Surinaamse leer- en leefsituatie. “Studenten herkennen en begrijpen zaken uit hun eigen omgeving eerder”, zegt de schrijver.

Adhin prees Maikoe voor zijn werk. Dit is het bewijs dat Surinamers in staat zijn om gefaseerd eigen boeken te schrijven. Hij dankte de schrijver voor zijn bijdrage aan het onderwijs, meldt het ministerie in een persbericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May