Onderzoek gaande naar dood militair Goerdayal
18 Nov 2013, 17:00
foto


De militair Mahinderpersad Goerdayal (46) heeft zondag het leven gelaten in het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN). Hij werd zaterdagavond bewusteloos en gewond langs de weg naar South Drain aangetroffen. Gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop kan nog niet zeggen of het om een misdrijf gaat, maar hij sluit niks uit. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor obductie.

De politie kreeg een melding binnen en ging op onderzoek uit. De man werd zaterdag om 22 uur liggend aangetroffen, gekleed in een korte broek met een trui. Hij was niet aanspreekbaar. Goerdayal werd met de ambulance vervoerd naar de SEH van het LMSZN. Tegen halfzes in de ochtend zondag, is de militair komen te overlijden.

Goerdayal was sedert 1 november gedetacheerd als groepscommandant op de post van South Drain. Benschop deelt mee dat de politie en de militaire politie gezamenlijk bezig zijn met het onderzoek. Benschop kan nog geen nadere bijzonderheden verstrekken. Volgens informatie werd Goerdayal opgehaald door een man op de bromfiets. Op de plaats van het delict is niemand aangetroffen. Ook de bromfiets was er niet. De politie vond slechts een valhelm.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May