Fransen dragen criminelen over aan Suriname (update)
17 Nov 2013, 14:03
foto
Cesar Diko (links) en en Remond Soke, een broer van Roland Soke zijn aangehouden door de Fransen en overgedragen aan de politie.


Twee criminelen zijn aangehouden door de Fransen. Het tweetal is vandaag overgedragen aan de justitiële autoriteiten. Het gaat om Cesar Adensa Diko die voorkomt op de lijst van 'most wanted' van het Korps Politie Suriname en Remond Soke, een broer van Roland Soke, alias 'Rasta, Kleine of Antenne'. Roland Soke wordt nog steeds opgespoord.


Beiden verplaatsten zich tussen Albina en Frans-Guyana. Ze werden gezocht voor diefstal met geweldpleging. De politie meldde dat ze werden gesignaleerd te Sabonier in Frans-Guyana.

Minister Edward Belfort van Justitie en Politie bevestigt de aanhouding van de criminelen. Zij zijn door de Fransen overgedragen aan de politie van Albina. Speciale eenheden van de politie hebben de gevaarlijke criminelen opgehaald. Belfort zegt heel blij te zijn met deze actie van de Fransen. Hij voegt eraan toe dat er een goede samenwerking is met de Fransen.
(Ala-D Media)
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May