Zondag stroomonderbreking diverse districten
16 Nov 2013, 17:30
foto


Een groot deel van het verzorgingsgebied van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) zal zondag geen elektriciteit hebben. Het gaat om delen van Paramaribo, Para, Wanica, Saramacca en Commewijne. Zondag wordt een machine (dredge) van Suralco/Boskalis vervoerd.

Technisch directeur van EBS, Marcel Eyndhoven, zegt aan Starnieuws dat niet exact kan worden aangegeven welke delen geen elektriciteit zullen hebben. Vanaf 2 uur in de nacht tot 10.00 uur 's morgens zullen de Winston Chirchillweg, Domburg, Meursweg, Kennedyweg, Rijsdijk, Republiek, Zanderij , Colakreek en Matta geen spanning hebben.

Naast Para, zullen van 9.00 uur tot 16.00 uur, ook bepaalde gebieden in Groot-Paramaribo niet over stroom beschikken. Eyndhoven zegt dat het gaat om ruim dertig procent van het verzorgingsgebied van de EBS. "Als mensen zuinig zijn met stroomverbruik, hoeven minder gebieden te worden uitgeschakeld", deelt Eyndhoven mee. Afhankelijk van het verloop van het transport van de machine, kan de stroomonderbreking eerder worden opgeheven.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May