Slaap leidt tot aanrijding dodelijke afloop
15 Nov 2013, 08:00
foto


Een 28-jarige man verklaarde op de rechtszitting donderdag dat hij in slaap was gevallen achter het stuur. Dit heeft ertoe geleid dat hij de 42-jarige Anita Jaloe dodelijk heeft aangereden op 11 augustus van dit jaar aan de Meursweg in het district Para. Ook de zoon van het slachtoffer, een achttienjarige, raakte zwaar gewond bij dit ongeval.

De bestuurder verklaarde dat hij op die bewuste middag van Carolinakreek kwam. Hij was samen met zijn vriendin in het voertuig en was erg vermoeid. Opeens hoorde hij een klap en wist niet wat hij aangereden had. Ook had hij niet gemerkt dat het slachtoffer op zijn motorkap terecht kwam. Kort daarna zag hij het slachtoffer in de goot liggen en zag hij ook een manspersoon op de brug liggen. Hij raakte in paniek. Deze zaak zal op 12 december voortgezet worden.

Na de aanrijding had de politie gemeld dat het voertuig helemaal van zijn rijbaan ging en schepte het slachtoffer van achteren. Zij werd enkele meters meegesleurd en in een goot geslingerd. Uit het onderzoek van de politie bleek dat de verdachte niet onder invloed van alcohol verkeerde en dat hij over een geldig rijbewijs bezit.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May