Reactie Raj Narain op beschuldigingen
14 Nov 2013, 16:00
foto


Ik begrijp de commotie rondom het Raj Narain Srefidensi toernooi niet en voel haat en wrok in het artikel.
Op de eerste plaats ben ik door het bestuur van de Dambond gevraagd om als sponsor op te treden van ons Srefidensi toernooi omdat de bond niet bij machte was dit te organiseren, door gebrek aan financiën en interesse van sponsoren. Ik heb door de grote liefde voor de Damsport hiermede ingestemd.

Met betrekking tot de beschuldigingen dat ik dammers of de Dambond geschaad heb, verwijs ik naar het rijk der fabelen. Integendeel. Toen het bestuur-Narain overnam, zijn we van de grond af aan begonnen met de ontwikkeling van de damsport die op dat moment in een dip was en hebben de bond naar grote hoogtes gebracht.

In onze tijd hadden wij meer participatie en sponsoren mede door de goede ontwikkeling die de damsport toen meemaakte door goed bestuur. Het is typisch dit en ander gedrag van enkele dammers dat een heleboel heeft kapot gemaakt en nog steeds kapot maakt bij de Surinaamse dammerij. Waarom denkt u dat de meeste sponsoren zich teruggetrokken hebben. Enkele van deze dammers hebben problemen gehad en voor problemen gezorgd met opeenvolgende besturen van de Dambond: Bestuur-Kaiman, Bestuur-Narain, Bestuur-Azimullah en nu Bestuur-Levens. Deze dammers moesten altijd hun zin krijgen. Hoe dan! Net een kleuter.

In ieder geval is het Bestuur-Narain in het algemeen belang van de damsport altijd kordaat opgetreden. En dat kon deze onsportieve topdammer niet verdragen. Daarom HAAT en de Wrok. Wanneer word je volwassen man. Het wordt tijd dat je je grote mond dichthoudt en gaat dammen. Je zou hiermee de Dambond en de dammerij een grote dienst bewijzen
De heer Raj Narain heeft alle besturen na Bestuur-Narain behalve met raad ook financieel en anderszins bijgestaan.
Grote delen, zeker de belangrijke, uit de damwereld en ook uit dit bestuur hebben vaker een beroep gedaan op ondergetekende om wederom de voorzittershamer bij de Dambond over te nemen.
Vooralsnog zal ondergetekende de dammerij op een andere manier blijven ondersteunen.

Raj Narain
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May