Hesdy Pigot bewilligt vandaag voor lidmaatschap DNA
12 Nov 2013, 06:00
foto
Hesdy Pigot


Hesdy Pigot (Nieuw Front/NPS; 57) zal vandaag bij districtscommissaris Mohamad Kasto, voorzitter van het Hoofdstembureau van Paramaribo, bewilligen om toe te treden tot De Nationale Assemblee (DNA). Pigot schuift op nadat partijgenoot Ronald Venetiaan per 27 oktober heeft bedankt. Pigot zegt aan Starnieuws dat hij na overleg met zijn gezin en familie heeft besloten de opengevallen plek in te vullen.

Pigot zegt dat hij op de kandidatenlijst is geplaatst door zijn partij. "Ik zal me voor de komende periode vooral inzetten voor sport en jongeren. Ik heb een passie voor sport", deelt Pigot mee. Hij had even overwogen om de beker aan hem voorbij te laten gaan. Dan zou Ruth Renfrum doorschuiven. "Gezien mijn leeftijd, had ik dat overwogen, maar ik heb respect voor de voordracht van de partij. Bovendien wil ik mij ook inzetten voor sport- en jongeren", verduidelijkt Pigot.

"Ik ben al begonnen met het bestuderen van de begroting van Sport- en Jeugdzaken. Ik denk dat er voldoende ruimte is om meer te doen aan beweging. Dit is heel belangrijk voor een gezonde leefstijl", zegt Pigot. Hij is gemotiveerd om zich voor de komende negentien maanden in te zetten en de samenleving te dienen vanuit de functie van assembleelid.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May