45-jarige zwakbegaafde staat terecht voor ontucht
08 Nov 2013, 16:00
foto


Ruben S. (45) wordt ervan verdacht dat hij een driejarig meisje heeft misbruikt. De verdachte is zwakbegaafd en is grootoom van het kind. Rechter Marie Mettendaf heeft op de rechtszitting donderdag getuigen gehoord in deze zaak.

Een tante van het slachtoffer en nichtje van de verdachte, verklaarde dat zij op 28 juni warm water voor het slachtoffer zette in de badkamer. Zij ging weg om zich aan te kleden. Toen zij terugkwam, zag zij haar oom naakt met het kind, dat eveneens naakt was, op zijn schoot zitten. Zij trok het kind van hem weg en vertelde haar zus wat haar dochter was overkomen.

De oma van het slachtoffer werd ook gehoord. Zij verklaarde dat de verdachte haar jongere broer is en zij nooit eerder problemen heeft gehad met hem. Hij heeft al jaren geestelijke problemen en zou daardoor zwakbegaafd zijn. De vrouw beweerde dat zij de zaak wilde intrekken, omdat de verdachte haar broertje is en het slachtoffer haar kleinkind. Ruben S. verklaarde dat hij niet met het kind in de badkamer was, maar met zijn nichtje, de tante van het kind. Deze zaak zal op 12 december verder worden behandeld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May