Apintie en ATV hebben exclusieve rechten Savanne Rally
06 Nov 2013, 01:00
foto
SARK voorzitter Vinoj Sewberath Misser en Apintie directeur Charl Vervuurt ondertekenen de overeenkomst voor om de Savanne rally 2013 exclusief live te verslaan. (Foto: SARK)


ATV en Apintie TV hebben de exclusieve rechten van de Staatsolie Diesel Savanne Rally 2013. Deze verbintenis is de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) aangegaan met de twee mediabedrijven. Zij hebben de exclusieve rechten voor het opnemen en uitzenden van de rally, die het komende weekend wordt verreden.

In de contracten is verwerkt dat ATV programma’s zal maken en uitzenden van de Staatsolie Diesel Savanne Rally 2013 en Apintie live het gebeuren zal verslaan. Dit meldt de SARK in een persbericht. Volgens SARK voorzitter Vinoj Sewberath Misser mag er gerust worden gesproken van een uniek moment binnen de sportwereld en de rallysport in het bijzonder. “Wij moeten ervoor zorgen dat de rallysport op een meer professionele manier naar het publiek wordt gebracht", stelt Sewberath Misser.

Hoogste kwaliteit bieden
De voorzitter van de SARK merkt op dat door het karakter van de Savanne rally deze moeilijk te volgen is voor het publiek. De organisatie moet daarom gebruik maken van moderne middelen om de liefhebbers tegemoet te komen. Een goede samenwerking met de televisie is hierbij een vereiste. "In de afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan en hieruit geleerd. Wij vinden dat door een betere samenwerking met de media, wij ervoor kunnen zorgen dat hetgeen er gepresenteerd wordt, het beste en van de hoogste kwaliteit is.”

Er is gekozen voor ATV en Apintie, omdat ze ervaring hebben bij het verslaan van de Savanne Rally, maar ze hebben bij hun inschrijving ook een zodanig scherpe en goede aanbieding gedaan, die volgens Sewberath Misser moeilijk afgeslagen kon worden. Meerdere bedrijven hadden offertes ingediend, maar ATV en Apintie zijn als ‘winnaar’ uit de bus gekomen na alle offertes naast elkaar te hebben gelegd. De SARK had graag gewild om een derde medium erbij te betrekken, maar door het geringe budget is dat er niet van gekomen, zegt de organisatie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May