Ramjiawan: 'Ik weet niet hoe mijn dienstwapen gestolen werd'
04 Nov 2013, 00:00
foto
Inspecteur Robby Ramjiawan, voorzitter Surinaamse Politie Bond.


Inspecteur Robby Ramjiawan, voorzitter van de Suriname Politie Bond, kan zich nog steeds niet voorstellen hoe zijn dienstwapen uit zijn voertuig gestolen is, terwijl hij zich de hele tijd bij de auto bevond. Hij heeft aangifte gedaan, doet zelf ook het onderzoek naast de politie, maar er zijn nog geen sporen van de dief waargenomen, zegt de bondsvoorzitter aan Starnieuws.

Ramjiawan deelt mee dat hij een week geleden bij Flamboyant Park was, waar de landbouwtentoonstelling gehouden werd. Zijn auto was aan de Lalla Rookhweg geparkeerd. Hij liep naar zijn voertuig, legde zijn schoudertas met zijn dienstwapen, wat geld en sleutels op de voorste zitting naast zich en reed weg. Bij de inrit van het Flamboyant Park zag hij nog enkele vrienden staan. Hij stopte en parkeerde het voertuig om met de vrienden te praten. Het was toen rond 23.00 uur. Hij heeft een uur lang doorgebracht met zijn vrienden.

Ramjiawan stond aan de linkerzijde van het voertuig geleund met zijn rug naar de straatzijde. Op een gegeven moment zag iemand kans om vanuit de rechterkant van zijn voertuig de tas met inhoud te stelen. Dit bleef onopgemerkt totdat de politietopper thuis aankwam. De bondsvoorzitter reed terug naar de plek, vroeg de security van daar, stelde een kort onderzoek in en deed meteen aangifte bij de plaatselijke politie. Het onderzoek heeft tot nu toe geen resultaten opgeleverd.
Ramjiawan kan zich niet voorstellen dat zijn dienstwapen gestolen werd, terwijl hij bij zijn auto stond. "Dit is echt raar en onvoorstelbaar", zegt hij.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May