Belfort stoort zich niet aan politieke aanvallen
04 Nov 2013, 01:00
foto
ABOP-topper, minister Edward Belfort van Justitie en Politie.


Minister Edward Belfort van Justitie en Politie vindt dat politieke aanvallen op hem bedoeld zijn om het succes dat hij boekt met de criminaliteitsbestrijding te dwarsbomen. Hij zegt dat hij geen tijd zal besteden om in te gaan op deze aanvallen en liever zijn tijd besteedt aan positieve zaken. Belfort sprak zaterdag op een bijeenkomst van de ABOP in Moengo.

Belfort zei dat elke kansarme die mogelijkheden krijgt, kan uitgroeien tot een succesvolle persoon. Hij merkte op dat hij kansen heeft gekregen. Dankzij de ABOP heeft hij de mogelijkheid gekregen om minister te worden. Deze kans is er volgens hem voor eenieder die zich aansluit bij de partij. Hij riep zijn gehoor op om het verkeerde pad te verlaten. Ouders moeten vooral goed letten op hun kroost. De beste weg is volgens de bewindsman om het pad van onderwijs te volgen.

Criminaliteit is volgens Belfort niet alleen een verantwoording van hem maar van eenieder in de samenleving. Hij vraagt daarom overal waar hij komt jongeren om niet op het criminele pad te gaan. "Voorkomen is beter dan opsluiten", stelde de minister. Hij wees er op dat zijn oproep aan criminelen om zich aan te melden, belachelijk is gemaakt en is afgekraakt. Belfort zei dat tientallen criminelen gehoor hebben gegeven aan zijn oproep en zich hebben aangemeld. Hij zal doorgaan met zijn beleid.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May