Defilé en parade 25 november dit jaar in Para
30 Oct 2013, 22:00
foto
Districtscommissaris Miranda, minister Latour, vertegenwoordigers van het kabinet van de president en vertegenwoordigers van de gewapende machten oriënteren zich op locaties waar logistieke zaken in orde gemaakt moeten worden. (Foto: BIC-Para)


De parade en het defilé van de gewapende machten op 25 november wordt dit jaar in het district Para, op Onverwacht, gehouden. De voorbereidingen van de ceremonie op Onafhankelijkheidsdag zijn al gestart door het districtscommissariaat van Para, het kabinet van de president en vertegenwoordigers van de verschillende gewapende machten.

De minister van Defensie, Lamuré Latour, was met vertegenwoordigers van alle gewapende machten op locaties waar allerlei logistieke zaken in orde gemaakt moeten worden. Er wordt op de werkkamer van districtscommissaris Jerry Miranda gebrainstormd over de locaties van opstelling en startpunten van, onder meer, de troepen, EHBO-posten en andere hulpdiensten, tribunes voor het publiek, persconferenties en voorlichtingssessies.

Wegomleggingen
Het belangrijkste zorgpunt is het zoeken naar alternatieve wegomleggingen met een goede begeleiding en vlot verloop voor het verkeer van en naar de JAP-Luchthaven. Gasten uit het noorden (Indira Gandhiweg) zullen op Gongrijpbos (Meursweg) worden ontvangen en met pendelbussen worden getransporteerd naar het centrum. De activiteiten in het centrum beginnen in de middaguren met parachutespringen en eindigen rond middernacht.

Het opzetten van tenten, tribunes en ander logistiek materiaal begint een week voor 25 november. Verkeersdeelnemers in dat gebied zullen van nu af aan continue worden voorgelicht hoe zich te gedragen rond die periode. Rondventers mogen geen verkoopstands opstellen langs de hoofdwegen, aangezien zij elders geaccommodeerd zullen worden, meldt het BIC-Para.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May