Step Into Leadership Conference voor Adek-studenten
29 Oct 2013, 10:00
foto


De studentencommissie van de Faculteit der Technologische Wetenschappen (FTeW) houdt op 5 november 2013 een 'Step Into Leadership Conference' voor studenten van de Anton de Kom universiteit van Suriname. Deze activiteit zal worden gehouden in de Congreshal met als sprekers Ray Jong A Lock en de internationale trainer Winston Scholsberg.

Eerder deze maand had de studentencommissie een soortgelijke bijeenkomst gehouden voor de eerstejaarsstudenten van de FTeW tijdens hun introductieweek. Krishan Harkhoe, coördinator van de studentencommissie, zegt dat deze activiteit in de smaak is gevallen bij de eerstejaars studenten en dat ook de trainers onder de indruk waren van de organisatie. "Daarom zijn wij nu benaderd om het ook voor de oudere studenten te organiseren".

De FTeW studentencommissie organiseert jaarlijks heel wat activiteiten voor studenten variërend van lezingen, sportactiviteiten tot feestjes. Harkhoe zegt dat zijn organisatie het afgelopen weekend met succes een Halloween festijn heeft georganiseerd waar er buiten verwachting ruim vijfhonderd personen aanwezig waren. De 'Step Into Leadership Conference zal de laatste activiteit zijn tijdens deze zittingstermijn.

Vishay Hardwarsing

Studenten die willen participeren aan deze conference kunnen zich per mail laten registreren via studcie-ftew@uvs.edu.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May