VHP wil 'neergang' halt toeroepen
28 Oct 2013, 04:00
foto
Het goed opgekomen publiek op de vergadering te Houttuin.


Tijdens een VHP-bijeenkomst in ressort Houttuin werd door diverse sprekers de actuele politieke situatie belicht. Ook Does cabaret en de jongeren vereniging Rahamal leverden een bijdrage. De bijeenkomst werd vrijdag gehouden door het VHP ressortcoördinatie team Houttuin.

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi bedankte de sprekers voor hem die opriepen om in eenheid te werken aan de verdere vergroting van de partij en de buurtontwikkeling ter hand te nemen. Hij benadrukte het veranderingsproces dat de VHP meemaakt waarbij steeds meer jongeren en vrouwen hun bijdrage aan de ontwikkeling van de partij leveren. “Zo zijn wij naar Nickerie en Marowijne gegaan en op programma staan Para en Brokopondo. De VHP gaat overal gaan", zei de politicus.

Klok loopt achteruit

Santokhi riep eenieder op om de neergang die deze regering teweeg brengt een halt toe te roepen en gezamenlijk ongeacht religieuze, etnische, maatschappelijke positie de strijd aan te binden hiertegen en verder te werken aan een duurzame ontwikkeling van het land.

Parlementariër en voorzitter van het ressortcoördinatieteam Houttuin, Asiskumar Gajadien, hield zijn gehoor voor dat terwijl door politici uit de coalitie op podia geschreeuwd werd dat de klok van Suriname door de vorige regering tot stilstand was gebracht en beloofd werd ontwikkeling te brengen, "wij vandaag iets anders merken". Volgens hem is het zo erg nu met corruptie, verspilling en geldzucht, dat de regering de klok achteruit laat lopen. Gajadien haalde aan dat er vanuit de president geen verbetering te merken is van het corruptie faciliterend beleid.” Gajadien zei dat de VHP genoeg kader heeft en reeds voorbereid is de ontwikkeling te brengen. De klok zal met de nieuwe technologie, zonne-energie cellen zorgen voor ontwikkeling, met de ondersteuning van eenieder uit de samenleving.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May