Twee geweldenaren gearresteerd door politie Santo Dorp
27 Oct 2013, 15:30
foto


Kenneth P. en zijn jongere broer Wensen P. zijn zaterdag door de politie van Santo Dorp aangehouden en in verzekering gesteld. De verdachten hebben een 26-jarige man letsels toegebracht met een eind hout en een houwer. Zij hebben het slachtoffer bij zijn woning aangevallen en verwond.

Kort daarvoor had het slachtoffer de twee verdachten aangesproken om zijn 13-jarig nichtje niet lastig te vallen en onzedelijk te betasten. Deze confrontatie vond plaats voor een winkel in de buurt waar zowel de verdachten als het slachtoffer wonen. De mannen gingen toen op de vuist maar werden door omstanders uit elkaar gehaald.

De twee geweldenaars zijn daarna naar de woning van het slachtoffer gegaan, gewapend met een houwer en een eind hout waarmee zij het slachtoffer hebben aangevallen. Het slachtoffer is gewond geraakt aan het hoofd en het bovenlichaam. Hij is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling. De twee mannen staan bekend als ruziezoekers, meldt de politievoorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May