Caribische Media Associatie kiest nieuw bestuur
27 Oct 2013, 09:30
foto
ACM-bestuur zittend met Clive Bacchus, president (rechts) en Wesley Gibbings (secrataris-generaal),
staand: Martina Johnson (assistent secretaris-generaal) Peter Richard (eerste vicepresident), Onel Sanford-Belle (lid) Jabari Fraiser (lid) en Canute James (tweede vicepresident).


De Associatie van Caribische Mediawerkers (ACM) heeft tijdens haar zevende ledenvergadering op Trinidad & Tobago een nieuw bestuur gekozen. Clive Bacchus van St. Kits werd unaniem gekozen tot de nieuwe president. Hij volgt Wesley Gibbings op.

Op de vergadering zaterdag waren alle lidlanden het erover eens dat Gibbings, vanwege zijn verdiensten en de manier waarop hij de ACM heeft geleid moest blijven aanzitten. Gibbings heeft, ook na lobbywerk van Bacchus en andere ACM-leden, niet toegegeven aan de druk. Hij stemde wel in zitting te nemen in het nieuwe bestuur als secretaris-generaal.

Bacchus zei in zijn dankwoord samen met het nieuwe bestuur ervoor te zullen zorgen het werk van zijn voorganger voort te zetten. Een grote uitdaging die alles te maken heeft met de doelen van de regionale organisatie is ervoor te zorgen dat in de Caribische regio er sprake is van professionele en kwalitatieve journalistiek. Bij de ACM zijn zowel individuele journalisten als nationale journalistenorganisaties aangesloten.

Het bestuur van de ACM wordt gevormd door Clive Bacchus (voorzitter), Peter Richard eerste vicepresident belast met de penningen, Canute James tweede vice president, Wesley Gibbings secretaris-generaal, Martina Johnson assistent secretaris-generaal en de commissarissen Jabai Fraser en Onel Sanford-Belle.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May