Fifa World Cup Trophy volgende week in Suriname
24 Oct 2013, 22:00
foto
De Fifa World Cup Trophy


Voetbalfans krijgen volgende week de gelegenheid om de Fifa World Cup Trophy, “‘s werelds meest begeerde voetbaltrofee”, van heel dichtbij te zien. Dinsdag landt er een privévliegtuig op J.A. Pengel International Airport met aan boord een team van meer dan twintig afgevaardigden van de FIFA en The Coca-Cola Company en de voetbaltrofee.

Het toestel is zowel van binnen als van buiten bekleed met de combinatie van Coca-Colarood en de kleuren van de Braziliaanse vlag. De eer om de Fifa World Cup Trophy te winnen is voor weinig landen weggelegd. Voetbalfans hebben zich de afgelopen weken van hun meest sportieve zijde hebben laten zien om een kaart te bemachtigen voor de Fan Experience georganiseerd door Coca-Colabottler Fernandes Bottling Company. Bij deze gelegenheid zullen zij zich met de trofee kunnen laten fotograferen.

Tijdens de roadshows bij de Hermitage Mall, in Lelydorp en in Commewijne zijn kaarten verloot onder winnaars van korte toernooien tafelvoetbal, penalty schieten en FIFA 2014 op de Playstation 3. Vooral de animo, en het grote aantal winnaars, onder de dames bleek voor de aanwezige heren een verrassing.

Zaterdag 26 oktober, vindt de laatste roadshow plaats in de Domineestraat te Paramaribo. Tussen 10:00u en 14:00u staan alle spellen, de dj, de brassband en de tafel met prijzen opgesteld op het parkeerterrein tegenover Mirage Casino. “Een ieder die voor de rest van zijn of haar leven een foto wil kunnen laten zien waarop hij of zij naast de World Cup staat, heeft dan voor de laatste keer kans om die droom waar te maken”, zegt de organisator van het evenement.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May