Santokhi start met huis aan huis campagne in Wanica
23 Oct 2013, 05:00
foto
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi start met 'meet the people campagne'.


Voorzitter Chandrikapersad Santokhi van de VHP is dinsdag met enkele toppers van de partij begonnen met het brengen van huis aan huis bezoekjes in Wanica. De aftrap werd op feestelijke wijze gedaan met aanwezigheid van een brassband. Santokhi zegt aan Starnieuws dat het hoofddoel is de mensen wakker te schudden.


"We hebben nog een jaar en zeven maanden te gaan en het volk moet meewerken met het aftellen. De mensen hebben schoon genoeg van deze regering door haar slecht bestuur'', meent Santokhi. Een voorbeeld van slecht bestuur volgens hem is dat twee weken lang minister Adelien Wijnerman is ontslagen en er is nog steeds geen nieuwe minister benoemd. ''En dan komt de vicepresident ook nog zeggen dat hij niet weet of zij met een ontslagresolutie naar huis is gestuurd''.

Regeermacht verwerven

De VHP-topper zegt dat de huis aan huis bezoeken erin moeten resulteren dat de VHP in het regeercentrum komt bij de komende verkiezingen. Elke week zal hij in twee buurten persoonlijk langsgaan en de boodschap van zijn partij doorgeven. Hij zegt dat eenieder bewust moet worden gemaakt van het nieuwe beleid van de VHP, dat het volk goede toekomstperspectieven geeft. ''Wij zorgen ervoor dat die verandering wel komt, want nu is er alleen sprake van een verarming van het volk'', zegt Santokhi.

Twee weken terug is VHP-parlementariër Sheilendra Girjasing ook gestart met huis aan huis bezoeken in Commewijne. Vooral de ressorten buiten Meerzorg worden op frequente tijdstippen aangedaan door Girjasing. De plantages Johanna Margarita, Kroonenburg en Laarwijk worden wekelijks bezocht door de parlementariër. Girjasing zegt dat het belangrijk is dat de gemeenschap wordt betrokken in het beleid van de VHP. ''Er zijn veel mensen die de partij de rug hadden toegekeerd en nu teruggekomen. Een teken dat ze duidelijk ontevreden zijn'', meent hij.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May