Tjin-A-Tsoi hekelt slordigheid kabinet van de president
23 Oct 2013, 07:00
foto


"Mede namens haar cliënt, president Desi Bouterse, doet advocaat Jennifer van Dijk-Silos haar 'oprechte verontschuldigingen' toekomen aan assembleelid Arthur Tjin-A-Tsoi (Nieuw Front/NPS). Silos had maandag een brief per deurwaardersexploot naar de parlementariër gestuurd. Volgens het kabinet van de president zou Tjin-A-Tsoi het vonnis van de rechter niet hebben uitgevoerd. Hij moest in alle dagbladen publiceren dat hij niet de waarheid had gesproken over dat Bouterse het jacht 'Seadog' had gekocht.

Tjin-A-Tsoi zegt aan Starnieuws dat er op het kabinet van de president bijzonder slordig wordt omgegaan met zaken. Hij heeft op 5 oktober in drie dagbladen gerectificeerd en op 7 oktober in de vierde krant. Het kabinet van de president en Silos hebben alleen de rectificatie in 'Times of Suriname' gezien. De parlementariër werd er op gewezen dat de dwangsom opgelopen was tot SRD 1.2 miljoen. Er werd met klem aangedrongen op rectificatie in 'de Ware Tijd' en 'Dagblad Suriname'.

"Ik heb het deurwaardersexploot dat op 21 oktober naar me is toegezonden op 22 oktober ontvangen. Dit geeft opnieuw aan hoe slordig en onnauwkeurig men met zaken omgaat op het kabinet van de president. Ook de kennisgeving van het ontslag van minister Adelien Wijnerman spreekt boekdelen. Verdere stappen over de slordigheid van het kabinet van de president en de advocaat van president Bouterse bespreek ik vandaag met mijn raadsman", zegt Tjin-A-Tsoi.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May