DA91 stelt burgers in staat corruptie anoniem te melden
16 Oct 2013, 04:00
foto


DA91 stelt burgers in de gelegenheid om anoniem en snel hun klachten te deponeren. De oppositionele partij, die deel uitmaakt van het Nieuw Front, heeft haar website hiertoe aangepast en uitgebreid. Er is een corruptie meldpunt, een speciale pagina zodanig ingericht om meldingen te kunnen doen.

Het anti-corruptie meldpunt is de volgende fase in de 'STOP CORRUPTIE NU! campagne die DA91 gestart is. Centraal in deze campagne is de betrokkenheid en vooral participatie van de gemeenschap in het uitbannen van corruptie, meldt de partij in een persbericht. DA91 zegt na verificatie van de informatie al haar ten dienste staande middelen in te zullen zetten om opheldering te verkrijgen in de gemelde incidenten en indien nodig correctie te eisen van de betrokken autoriteiten.

DA91 voorzitter en DNA-lid Winston Jessurun hoopt met deze website en in het bijzonder het corruptie meldpunt, informatie te verstrekken aan de burgers. De partij hoopt met de launch van de vernieuwde en uitgebreide website het contact met de gemeenschap te verdiepen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May