Politieman verdacht van beroving
15 Oct 2013, 17:00
foto


Murwin V. (politieman) en Donovan A. (truckchauffeur) worden ervan verdacht tezamen en in vereniging diefstal middels geweld gepleegd te hebben op 17 april. Bij deze diefstal is er gebruikgemaakt van een vuistvuurwapen. De verdachten worden bijgestaan door de raadslieden Oscar Koulen en Lygia Palmburg.

Op de rechtszitting van 22 juli werd gevraagd naar een psychologisch en psychiatrisch rapport. De medische onderzoeken zijn nog niet afgerond, waardoor deze zaak uitgesteld werd door rechter Danielle Karamatali naar de rechtszitting van 9 december. De magistraat vindt de medische rapporten belangrijk voor de verdere behandeling van deze zaak.

Ook de zaak van de verdachte Murilo D., gouddelver, werd uitgesteld naar 9 december. Hij wordt ervan verdacht op 17 juni 2013 in het district Brokopondo het slachtoffer middels messteken, met voorbedachte rade, om het leven gebracht te hebben. Volgens officier van justitie, Nirmala Maikoe, heeft de verdachte een volmondige bekentenis afgelegd en had het Openbaar Ministerie in deze zaak nog geen getuige. Murilo D. wordt bijgestaan door raadsman Irvin Kanhai.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May