Winkelier gijzelt en mishandelt 'wanbetaler'
14 Oct 2013, 15:40
foto


De 25-jarige handelaar W.X. en de 23-jarige security guard D.S. zijn vorige week door de politie van Albina aangehouden. Deze twee verdachten hebben een Braziliaanse man van zijn vrijheid beroofd, met de dood bedreigd en zwaar mishandeld. De winkelier vond dat de man hem geld schuldig was.

De twee mannen hebben het slachtoffer urenlang aan een stoel geboeid in een vertrek achter in de handelszaak. Hij is zodanig mishandeld dat zijn kunstgebit in tweeën brak. In eerste instantie ontkenden de verdachten dat zij het slachtoffer tegen zijn wil in de zaak vasthielden. Toen de plaatselijke politie onder leiding van de gewestelijke politiecommandant een onderzoek instelde in het gebouw, troffen zij het slachtoffer in een van de vertrekken aan.

Het slachtoffer was er op een bepaald moment in geslaagd om met zijn mobiele telefoon zijn vrouw te bellen en door te geven waar hij was en wat men met hem aan het doen was. Zijn vrouw maakte contact met de politie die direct ingreep, meldt de voorlichting van de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May