OS Sinkampoe krijgt schoonmaakbeurt
14 Oct 2013, 10:00
foto
De OS Sinkampoe is weer schoon en fris, nadat ouders, leerkrachten en anderen het gebouw onder handen hebben genomen.


Gewapend met bezems, borstels en andere schoonmaakmiddelen hebben ouders, brandweerlieden, leerkrachten en anderen de OS Sinkampoe een stevige beurt gegeven. Het schoolgebouw was zondag het toneel van enorme activiteit.

Een aantal kinderen van de leerjaren kleuter A tot en met klas 3 (klas 1 tot en met 5) zal worden overgeplaatst naar de OS Sinkampoe, omdat ze dan dichterbij hun woonplaats zijn. De leerlingen zijn op 11 oktober voor het eerst opgevangen op de school. Het meubilair en overige leermiddelen zijn al binnen.

Aangezien het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling nog niet heeft voorzien in schoonmaaksters, is na overleg met de schoolleider besloten, de lokalen zelf schoon te maken samen met de ouders. De brandweer heeft water geleverd.

De school hoopt binnenkort te beschikken over schoonmaaksters, wachters en tuinlieden, omdat vooral de bermen langs de weg naar school en de straatverlichting voor het complex moeten worden aangepakt opdat de veiligheid van leerlingen en leerkrachten is gegarandeerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May