Sollicitatieprocedure voor nieuwe manager Beip gestart
13 Oct 2013, 00:00
foto


Het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling is niet tevreden met de verrichtingen van programma-manager André Kramp van Beip. Er is veel kritiek op de nieuwe taalmethode die is ontwikkeld. Minister Ashwin Adhin zegt aan Starnieuws dat de leerlijnen niet aansluiten en veel fouten hebben. Leerkrachten die ermee moeten werken zijn ontevreden hierover.

Adhin zegt dat het project niet is gestopt maar het management wordt vervangen. Er is ook een evaluatie gaande over de verrichtingen van Beip. Adhin merkt op dat Beip opereert buiten het ministerie om. De manager tekent ook alle financiële uitgaven. "Wij hebben totaal geen ownership op het gebeuren. Het lijkt een staat in een staat", merkt de bewindsman op.

De sollicitatieprocedure om een nieuwe programma-manager aan te trekken is gaande. Er is veel belangstelling voor deze functie. De minister legt uit dat de Human Resource Manager alles ook screent. Er vinden geen benoemingen plaats op basis van de politiek. Iedereen moet zich onderwerpen aan een sollicitatieprocedure. Het contract van Kramp wordt niet verlengd. De resterende twee maanden moet de programma-manager adviezen geven aan zijn opvolger.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May