Werkplaats voor technische dienst commissariaat Saramacca
11 Oct 2013, 22:00
foto
Districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani, heeft de eerstesteenlegging gedaan van een eigen werkplaats voor de technische dienst van het commissariaat. (Foto: BIC-Saramacca)


De Civiel Technische Dienst van het commissariaat van Saramacca krijgt een eigen werkplaats. Vanmorgen heeft districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani de eerstesteenlegging gedaan. Het gebouw komt achter de politiepost te Groningen en krijgt een lengte van 18 meter en een breedte van 11 meter.

Er zullen verschillende units worden gehuisvest, zoals een kantoor, een magazijn en een garage. Verder komen er een bad en een toilet, geeft de aannemer Ashwien Ramkhelawan aan. Hij zegt dat de bouwwerkzaamheden gepland zijn voor 90 werkdagen.

Ramdhani noemt de bouw van de werkplaats een heel belangrijk project. “Het commissariaat heeft zijn eigen monteurs en zij hebben een eigen werkruimte nodig om de technische werkzaamheden uit te voeren. De dienstvoertuigen en gereedschappen van het commissariaat moeten goed onderhouden worden en hebben een goed onderdak nodig”, zegt hij. Hij benadrukte dat in een korte periode tal van bouwprojecten in het district worden gerealiseerd. Zo komen er kantoren voor de bestuursopzichters te Creola en Kampongbaroe en wordt het commissariaat uitgebreid en de multi-functionele zaal gerenoveerd, meldt BIC-Saramacca.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May