Probleem brug Jagtlust dit weekend opgelost
11 Oct 2013, 00:00
foto
Na het komende weekend zal deze brug bij Jagtlust niet meer bestaan. Er worden hier duikers geplaatst. (Foto: BIC Wanica)


De brug van Jaglust zal aangepakt worden door het ministerie van Openbare Werken, het districtscommissariaat van Commewijne en de ondernemers uit het gebied. Mark Rommy, directeur Civiel Technische Werken van Openbare Werken, deelt Starnieuws mee dat de brug vrijdag van 15.00 uur tot maandag 6.00 uur zal worden afgesloten voor het verkeer.

Rommy merkt op dat het probleem van de brug gezamenlijk zal worden aangepakt, waarbij iedereen een bijdrage levert. Het gaat om een 'gotong royong-systeem', waarbij verschillende belanghebbenden het probleem helpen oplossen. De bedrijven die actief zijn in de omgeving zorgen voor het materiaal dat nodig is en ze zullen ook zwaar materieel inzetten. Ondernemers en districtscommissaris Ingrid Karta-Bink hebben wekenlang aan de bel getrokken om een oplossing te vinden. Met gezamenlijke inspanning zal het probleem verholpen worden.

Er zullen duikers worden geplaatst, waardoor na de werkzaamheden de brug vervangen zal zijn. Hierdoor wordt het probleem van de hoogte ook opgelost. 'Wij zullen continu doorwerken waardoor in het weekend het werk af zal zijn. Iedereen is gemotiveerd om de job af te krijgen", zegt Rommy.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May