Staatsolie financiert poli JTV Domburg
09 Oct 2013, 16:30
foto
Twee leerlingen van OS Domburg mogen ook een steen leggen voor de bouw van de nieuwe polikliniek van stichting Jeugd Tandverzorging. (Foto: BIC Wanica)


Stichting Jeugd Tandverzorging (JTV) heeft vandaag de eerste steen gelegd voor een nieuw filiaal dat zal verrijzen in het centrum van Domburg. De slogan voor dit project is 'Het gebit ons bezit, Domburg een bewaker voor ons gebit'. Het project wordt geheel gefinancierd door de Staatsolie Maatschappij N.V.

De voormalige poli van JTV was gevestigd in het gebouw van de Regionale Gezondheids Dienst (RGD). Door de slechte staat van het gebouw was de stichting genoodzaakt uit te kijken naar een andere locatie, meldt het Burger Informatie Centrum Wanica. Strategisch werd er gekozen voor een leegstaand perceel achter de Openbare School Domburg.

Directeur Lloyd Goedhart van JTV is blij met deze mijlpaal. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het een primeur is voor JTV. Het perceel waarop de poli komt te staan is het eerste eigendomsperceel van de stichting. De ligging is ook gunstig voor de schooljeugd, want het is zeer belangrijk dat op jonge leeftijd het gebit goed verzorgd wordt. Daarom kijkt de stichting ook uit naar een nauwe samenwerking met de school. De schoolleider legde dan ook de eerste steen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May