Surpost breidt diensten uit op Wereldpostdag
09 Oct 2013, 02:00
foto


Surpost zal de dienstverlening aan het publiek vandaag, op Wereldpostdag uitbreiden met enkele nieuwe diensten. Er vindt de herintroductie plaats van de aanname van post- en vrachtpakketten op de Surpost-kantoren. Deze service zal als eerst worden aangeboden op het hoofdpostkantoor op het Kerkplein.

Het publiek kan om 11.00 uur pakketten aanbieden in de Postwinkel. De eerste tien klanten mogen gratis een pakket met een maximum gewicht van drie kilogram naar Nederland verzenden. Het ligt in de planning om deze service op korte termijn uit te breiden naar de districten, waarbij de inrichting van de kantoren op Lelydorp en Coronie aangepast zal worden. Deze dienst is al beschikbaar in Nickerie, meldt Surpost.

Ook nieuw is de samenwerking die Surpost is aangegaan met Alcargo, een bedrijf dat voornamelijk in Rotterdam en omstreken zijn werkgebied heeft. Alcargo biedt handelaren de mogelijkheid om vracht vanuit het verre oosten naar Suriname te verschepen op tweewekelijkse basis. Ook deze dienstverlening zal op korte termijn verder uitgebreid worden. Om dit alles goed te kunnen coördineren en de klant van gemak en service te voorzien, zal er een aanvang gemaakt worden met de sanering van alle Surpost kantoren. Het personeel zal ook getraind worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May