Politie heeft drie wapens roofoverval achterhaald
07 Oct 2013, 16:00
foto
Iwan Shubhagan Akooy


De politie heeft een vuistvuurwapen aangetroffen bij het lijk van Iwan Shubhagan Akooy, die het leven heeft gelaten na een schotenwisseling met de politie. Hij was betrokken bij de brute roofoverval aan de 'L Hermitageweg op 27 september. Intussen heeft de politie ook nog een jachtgeweer (ten shooter) en nog een vuistvuurwapen achterhaald en in beslag genomen. Het machinegeweer en waarschijnlijk nog een jachtgeweer zijn nog niet gevonden.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden deelt Starnieuws mee dat de buit nog niet is gevonden. Er zijn enorme bedragen in SRD's en vreemde valuta gestolen door de verdachten. Drie verdachten hebben zich aangemeld bij de politie. Akooy heeft het leven gelaten. Hij is geen onbekende geweest van de politie en de justitie. Een verdachte werd dezelfde dag bij de achtervolging aangehouden door de politie. Een andere is opgespoord en gearresteerd.

Het is intussen ook bekend wie van de aangehouden verdachten met het machinegeweer en een jachtgeweer op de politie geschoten hebben. In deze zaak zijn zeven verdachten in beeld gebracht. Alleen Jurgen Rayen Linger alias 'Joga of Dogla' is nog voortvluchtig.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May