Al vijf bendeleden 'L Hermitageweg achter slot en grendel
03 Oct 2013, 11:40
foto
Mangavio Marillo Hertsberg alias 'Pres' of 'Maga' ook ingerekend.


De politie heeft al vijf leden van de bende die de brute roofoverval gepleegd heeft aan de 'L Hermitageweg binnen. De zesde crimineel is intussen zichtbaar gemaakt. Het is een kwestie van tijd voor die ook ingerekend is. Woensdagavond arresteerden eenheden van de politie Mangavio Marillo Hertsberg alias 'Pres' of 'Maga'.

Hertsberg is aangehouden in een voertuig te Hanna's Lust. Ook de chauffeur met wie hij was, is aangehouden voor verhoor. Hertsberg is een oud bekende van de politie. Hij was in beeld tijdens het proces rond de Poeran-bende. Omdat er onvoldoende bewijs tegen hem was, werd hij toen niet veroordeeld. Op basis van informatie die de politie binnen had, werd de verdachte gelokaliseerd.

Minister Edward Belfort van Justitie en Politie had meegedeeld dat wie zich niet vrijwillig aanmeldt, opgehaald zou worden. Dit is ook gebeurd. De laatste verdachte die nog aangehouden moet worden, is de man die bedrijfsleider Rashida Doerga een aantal keren heeft geslagen en geschopt. Hij is ook degene die de kluis heeft leeggehaald van de afdeling van Western Union aan de 'L Hermitageweg.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May