Open brief over mensen die geen AOV nodig hebben
03 Oct 2013, 19:00
foto


Mijnheer de President,

Naar aanleiding van een, door u gedane uitspraak, in het programma 'Bakana Tori' het volgende: In bovenvermeld programma, hebt u aangegeven dat u voornemens bent de A.O.V. voor “mensen die het niet nodig hebben” terug te draaien, dit als één van de te nemen maatregelen om te komen tot een vermindering van de uitgaven van de staat.

We kennen allemaal de financiële toestand van de Staat en vanuit dat oogpunt bekeken, lijkt uw voornemen op het eerste gezicht begrijpelijk. Echter moet u niet uit het oog verliezen, dat de categorie personen die u aanduidt als te zijn: mensen die het niet nodig hebben, juist degenen zijn, die in hun arbeidzaam leven, trouw gestort hebben (of afgedragen hebben) in dit Fonds, in de overtuiging dat zij vanaf het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de A.O.V zullen genieten. Bovendien rijst de vraag op basis van welke criteria deze groep betiteld wordt als zijnde een groep die de AOV niet nodig zou hebben. Het zou heel onterecht zijn, als nu, nadat er maandelijks inhoudingen geweest zijn op het salaris (bezoldiging) deze categorie personen, deze rechten ontnomen zouden worden. Er zullen wel zeker andere mogelijkheden zijn, om te geraken tot hetzelfde doel, n.l het bezuinigen op overheidsbestedingen, in deze dus de A.O.V. uitkeringen.

Ter illustratie hiervan, doe ik u een copy toekomen, van een eerder door mij geschreven open brief gericht aan de toenmalige V.P de heer R. Sardjoe. Zie bijlage.
Het is geenszins de bedoeling, dat het voorstel gedaan in deze brief, door u klakkeloos overgenomen wordt, maar het dient slechts om meegenomen te worden in uw overwegingen ter bezuiniging op de A.O.V. uitgaven.

Hopend dat u mijn goedbedoeld voorstel in welwillende overweging zult nemen, verblijf ik,


Hoogachtend,

Andro I. H. Loods

U kunt de brief aan vicepresident Ramdien Sardjoe hier downloaden.
pdf-icon.gif Open_brief_aan_de_Vice_President-1.pdf                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May