Conditie brug Jagtlust frustreert ondernemers
03 Oct 2013, 05:00
foto
Door de slechte conditie van de brug bij Jagtlust lijden ondernemers veel verlies. (Foto: BIC Commewijne)


Ondernemers van Jagtlust en omgeving in het district Commewijne maken zich ernstige zorgen over de slechte conditie van de brug. Zij hebben aan de bel getrokken bij districtscommissaris Ingrid Karta-Bink, omdat ze enorme verliezen lijden. Een van de ondernemers zegt aan Starnieuws dat exporten stagneren. Vervoer van materiaal kost meer, omdat omgereden moet worden. Het ministerie van Openbare Werken heeft ook een hoogtebeperking aangebracht bij de brug.

De ondernemers zeggen dat er nog geen oplossing in zicht is. Het gaat om de eerste brug bij Jagtlust. Twaalf ondernemers zijn actief in deze omgeving. Sommige bedrijven zeggen dat door de vele verliezen die zij lijden het niet rendabel is om zaken te doen. De lage elektriciteitskabels die over de weg hangen, zorgen voor veel last bij vervoer van containers.

Dc Bink verwijst naar Openbare Werken, waar zij aan de bel heeft getrokken. De ondernemers zeggen ten einde raad te zijn. Zij hopen dat zo snel mogelijk een oplossing komt, anders komen bedrijfsactiviteiten in gevaar. Een paar honderd mensen zijn in dienst bij deze bedrijven.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May