Ook verdachte Biswanne meldt zich aan
02 Oct 2013, 11:35
foto
Miquel Stephan Biswanne, alias 'Buchoe' heeft zich aangemeld.


De oproep van minister Edward Belfort van Justitie en Politie aan verdachten om zich aan te melden, lijkt succes te hebben. Vanmorgen heeft de verdachte Miquel Stephan Biswanne, alias 'Buchoe' zich aangemeld bij de politie Zanderij. Hij is betrokken bij de brute roofoverval aan de 'L Hermitageweg. Vernomen wordt dat Biswanne schotverwondingen heeft aan zijn lichaam.

Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan bevestigt tegenover Starnieuws dat de verdachte zich heeft aangemeld. Hij is overgedragen een recherche Nieuwe Haven die belast is met het onderzoek.

Gisteren heeft de verdachte Arvin Ryan Alidikromo zich samen met een raadsman ook aangemeld bij de politie. Twee van de drie vuurwapengevaarlijke criminelen van wie opsporing werd gelast, zijn binnen. De derde verdachte Mangavio Marillo Hertsberg, alias 'Pres of Maga', geboren op 06/12/82 in Paramaribo en wonende aan de Tapaistraat no. 33 te Paramaribo moet zich nog overgeven. Een lid van de bende is overleden na een vuurgevecht met de politie. Een van de verdachten werd na een achtervolging aangehouden. Hij liep schotverwondingen op en is onder bewaking opgenomen in het ziekenhuis.

De misdadigers hebben hun slachtoffers zwaar mishandeld. Tijdens de achtervolging hebben de rovers gericht op de politie geschoten om zich te onttrekken aan de aanhouding. De voertuigen zijn daarbij zwaar beschadigd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May