Soekhanproject blij met dood anaconda
02 Oct 2013, 01:00
foto
De vijf meter lange anaconda lag dood langs de Kwattaweg om getoond te worden aan voorbijgangers (foto: Samie Ramjiawan).


Een bewoner heeft een vijf meter lange anaconda uit het Soekhangebied (ressort Weg naar Zee) gedood. Het beest dat vanaf 18.00 uur dinsdagavond op de berm lag langs de Kwattaweg, is volgens omstanders geschoten in zijn kop. "Iemand heeft de slang in die zak gedaan en hier naartoe gebracht", vertellen omstanders.

Kennelijk wil de schutter geen ruchtbaarheid geven aan zijn vangst. Een man verscheen later ter plekke en poseerde met het beest. Hierna nam hij de anaconda mee om hem te vellen. Volgens deze man kan hij aardig wat verdienen met het vel, het vet en enkele organen van de anaconda en wordt de lever verwerkt in een gerecht.

Woensdag zal hij zich aanmelden bij een supermarkteigenaar om zaken te doen. Bewoners van het Soekhanproject zijn blij dat ze bevrijd zijn van deze anaconda. Omstanders vermoeden dat de slang een hondje heeft verorberd, want ze voelen iets hards in de buikholte van de anaconda.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May